Kuinka se toimii?

Rekisteröidy palveluun

Saat välittömästi käyttöösi Hippokratia internet -sovelluksen, jossa sinulle kerrotaan helpolla tavalla mihin ruokavalioon perustuva hoitomme perustuu. Sovelluksessa on valmiina käyttöösi jo yli 150 herkullista reseptiä.

Nauti hyvästä ruoasta ja syö itsesi kylläiseksi

Nauti täysipainoisesta ja hyvästä ruoasta. Ateriat on helppo valmistaa ja raaka-aineet löytyvät jokaisesta ruokakaupasta. Aterioissa käytetään vain aitoja raaka-aineita. Ei pussikeittoja tai muita korvikkeita.

Tarkkaile verensokeritasoja

Verensokeriarvot lähtevät välittömään laskuun. Pääsääntöisesti lääkkeitä joudutaan vähentämään ruokavalioomme siirryttäessä. Keskustele lääkärisi kanssa muutoksista lääkityksiin tarvittaessa.

Käy välillä puntarissa

Jo ensimmäisellä viikolla paino saattaa pudota useita kiloja. Merkkaa painosi sovellukseen. Sen avulla näet graafisessa muodossa edistymisesi. Normaali painonpudotus on ylipainoisilla 1-2 kg/viikko ensimmäisen viikon nopean jakson jälkeen.

Syö riittävästi

Ruokavaliomme vähentää tai poistaa kokonaan näläntunteen. Muista syödä itsesi kylläiseksi vähintään 2-3 kertaa päivässä.

Ole utelias

Hippokratia -palvelussa on jäsenille valtavasti tietoa motivaatiosta, ruokavaliosta, uusimmista tutkimuksista sekä paljon muuta. Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen halutessasi ja saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Tiimiimme kuuluu lääkäreitä, ravitsemuksen asiantuntijoita, biologi, psykologi ja kokemusasiantuntijoita. Saat varmasti vastauksen kysymykseesi!